- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Busongeval bij Alkmaar met drie gewonden

20-03-2013

ALKMAAR - Woensdagochtend is een Connexxion-bus van een viaduct afgereden op een Provinciale weg in Alkmaar. Hierbij zijn 3 gewonden gevallen.

De buslijn 160 richting Heerhugowaard is van het talud gereden nadat hij in aanrijding was gekomen met een auto. De twee inzittende van de auto zijn gewond geraakt. De buschauffeur is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. In de bus bevonden zich drie passagiers, na een controle door de ambulance mochten ze naar huis.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, bus, viaduct, auto, verwondingen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)