- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man loopt 3 jaar met een mesblad in zijn rug na een steekpartij

21-03-2013

YELLOWKNIFE - In april 2010 werd de 32-jarige Billy McNeely bij een vechtpartij 5 keer in zijn rug gestoken.

In het ziekenhuis werd hij gehecht en verbonden. Achteraf zijn er geen röntgenfoto's gemaakt. Sinds het ongeval had Billy McNeely een bobbel op zijn rug, op de plaats waar hij was gestoken. Toen hij hiermee naar de doktoren ging kreeg hij te horen dat dit een beschadigde zenuw was. De won bleef irriteren en pijn doen.

Toen de bobbel op zijn rug jeukte en hier ging krabben voelde hij iets scherps. Zijn vriendin bewoog het voorwerp en kwam de punt van het mes door zijn rug. Nu blijk dat het zeven centimeter grote mesblad in zijn rug is achter gebleven na de steekpartij. Het mes is nu verwijderd en de man hersteld voorspoedig. Hij wilt de zorginstantie aanklagen voor de gemaakte fout.

Sleutelwoorden:
letselschade, vechtpartij, mes, misdrijf

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)