- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ouders zijn ook slachtoffer in een zedenzaak

22-03-2013

ROTTERDAM - De ouders van de slachtoffers die zijn gemaakt in de Amsterdamse zedenzaak zijn net zo goed een slachtoffer en willen worden erkend.

Ze willen door de rechter worden aangemerkt als slachtoffer voor het leed dat hen is aan gedaan door kindermisbruiker Robert M., zodat zij hun schade kunnen verhalen. De schade die nu wordt verhaald is namens de kinderen en is een claim van enkele tonnen. De ouders blijven nu met lege handen. De rechtbank heeft op het moment het standpunt dat volgens de wet de ouders geen slachtoffer zijn.

Sleutelwoorden:
Amsterdamse zedenzaak, slachtoffers, ouders, Robert m

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)