- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

14-jarige meisje aangevallen en gedood door honden

27-03-2013

Dinsdag is een 14-jarige Jade Lomas-Anderson aangevallen en gedood door een paar honden, omdat ze een vleespastei in haar hand had.

De 14-jarige Britse meisje werd dood gevonden in een huis met gevaarlijke honden. Ze had diverse bijtsporen op haar lichaam. Er wordt nog sectie verricht op haar lichaam.

Volgens vrienden ging het Britse meisje haar vriendin bezoeken, ze was niet thuis. Toen het Britse meisje een hap wilde nemen van haar vleespastei besprongen de honden het meisje.

Eerder zijn er geen klachten ingediend over de vier honden Mastiff en Staffordshire Bull en Terri√ęrs. Maar Jade's vrienden dat de honden 'groot en gevaarlijk' waren. "Elke keer als je langs het huis liep begon nnen ze keihard te blaffen en werden ze helemaal gek". De politie schoot vier gevaarlijke honden dood.

Sleutelwoorden:
aangevallen, honden, pleespastei, bijtsporen, dood, blaffen

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)