- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bejaard stel onder bus in Groningen

02-04-2013

Maandagavond is een bejaard echtpaar is in Groningen onder de stadsbus terechtgekomen. Dat gebeurde nadat de man en vrouw net waren uitgestapt. De vrouw raakte daarbij zwaar gewond.

Vermoedelijk bleef de tas van de vrouw achter de deuren hangen. Toen de bus verder reed, kwam de man en vrouw ten val en deels onder de bus terecht gekomen.. Ook werd het been van de vrouw overreden door de bus.

Zowel de vrouw als haar man zijn naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw is met ernstig letsel opgenomen.

Sleutelwoorden:
bejaard stel, onder bus, ten val, zwaar gewond, enstig letsel, ziekenhuis, been

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)