- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man met steekwond

00-00-0000

Haarlem - Op woensdagmorgen deed een 20-jarige Haarlemmer aangifte van mishandeling op de Bakenessergracht in Haarlem. Scherp voorwerp

Het slachtoffer kon de slaap niet vatten en ging een rondje rennen. Omstreeks 03.50 uur liep hij op de Bakenessergracht ter hoogte van de Korte Begijnensteeg. Hier werd hij geroepen door een Engels sprekende man. Toen hij stopte om te vragen wat er was, kwam de man op hem af en greep het slachtoffer bij zijn keel. Deze duwde de man aanvankelijk weg, maar deze kwam terug en stak het slachtoffer met een scherp voorwerp. Hierdoor kwam het slachtoffer ten val. De dader ging er rennend vandoor.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
haarlem, steekwond, keel, slachtoffer, slachtoffer, scherp voorwerp

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)