- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bejaarde door verwurging om het leven is gebracht

05-04-2013

Woensdagochtend is een 82-jarige vrouw uit Kerkrade is dood gevonden in haar woning aan de Kasperenstraat. De politie meldde dat ze waarschijnlijk is gewurgd.

Woensdagochtend belde een getuige de politie dat ze de bejaarde vrouw dood had gevonden. Later bleek dat de 82-jarige vrouw vermoedelijk ''door verwurging om het leven is gebracht'', aldus de politie.

Sleutelwoorden:
bejaarde vrouw, gewurgd, misdrijf, om het leven, dood getroffen

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)