- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode bij bedrijfsongeval Weyl

09-06-2009

Maandag is in Enschede een 29-jarige medewerker van de technische dienst om het leven gekomen, dit gebeurde tijdens de controle van de machines.

Volgens de directeur was het ongeval 's-ochtens vroeg in de slachthal plaats. De man was met een collega bezig met de dagelijkse controle van de machines.

Om veleigheidsredenen wordt de controle altijd door twee mensen gedaan. Daarna begint normaal gesproken het slachten. Door het ongeval, is de productie niet opgestart.

Over de oorzaak is nog niets te zeggen. De arbeidsinspectie onderzoekt de toedracht.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval weyl, bedrijfsongeval enschede, bedrijfsongevallen, arbeidsongeschiktheid, zwaar gewond, ernstig ongeval

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)