- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

3-jarige kleuter niet slachtoffer van een voodoo-ritueel

00-00-0000

Dinsdagavond is de 3-jarige Ghanese kind Nana gevallen van de zesde verdieping van een flat in Amsterdam. Kort na zijn val overleed de 3 jarige kleuter

Drie verdachten waarvan twee mannen (37 en 46 jaar) en een vrouw (27 jaar) zitten vast in verband met de dood van de kleuter nog vast. "Iemand had 's nachts geroepen dat het kind slachtoffer was van een voodoo-ritueel en mogelijk door de duivel was bezeten", meldt de politie. Maar volgens een eerste verklaring is de kleuter niet het slachtoffer van een voodoo-ritueel maar zou de oudste verdachte het jongetje te hebben gegooid.

Sleutelwoorden:
val, dood kleuter, slachtoffer, val, voodoo-ritueel, verdachte

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)