- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man door misdrijf om het leven gebracht

12-04-2013

Sittard - Sectie heeft uitgewezen dat de 37-jarige bewoner die maandagochtend dood in zijn woning aan de Dorpsstraat werd aangetroffen door een misdrijf om het leven is gekomen.

Maandagochtend werd een dode man aangetroffen in een woning aan de Dorpstraat in Sittard. Uit onderzoek bleek dat het ging om de 37-jarige bewoner. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart en 25 rechercheurs zijn bezig met de zaak. Sectie heeft uitgewezen dat het slachtoffer door misdrijf om het leven is gebracht. Wat het motief hiervoor is geweest, heeft de politie op dit moment in onderzoek. Er is nog niemand aangehouden. De eventuele relatie met de schietpartij in Nieuwstadt wordt nog steeds in het onderzoek meegenomen. Meer informatie kan op dit moment in het kader van het lopende onderzoek niet worden gegeven.

(bron:Politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, onderzoek, misdrijf, slachtoffer, sittard

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)