- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Stafproces lekkende borstimplantaten

17-04-2013

Vandaag begint het strafproces in Marseille voor de lekkende borstimplanten van Poly Implant Prothèse. Jean-Claude Mas en vier medewerkers van PIP zijn verdachten.

Indien zij schuldig worden bevonden aan misleiding hangen er celstraffen tot vijf jaar boven het hoofd. Jean-Claude Mas is de oprichter van PIP in 1991. Poly Implant Prothèse produceerde en verkocht borstimplantaten die vanwege een slechte soort siliconengel gebrekkig bleken.

De implanten zijn naar schatting bij 10000 tot 14000 Nederlandse vrouwen geïmplanteerd. Het stafproces begon door uit meldingen waarbij bleek dat de implantaten een verhoogd risico hadden om te lekken.

Sleutelwoorden:
borstimplanten, strafproces, siliconengel, celstraffen, gebrekkig

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)