- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Jasper S. veroordeeld tot 18 jaar cel

19-04-2013Jasper S. veroordeeld tot 18 jaar cel

Vandaag is Jasper S. is door de rechtbank in Leeuwarden veroordeeld. Hij heeft een gevangenisstraf van 18 jaar voor de verkrachting en moord op de 16-jarige Marianne Vaatstra.

16-jarige slachtoffer werd in 1999 na een avondje stappen vermoord. Met een zakmes dwong Jasper S. haar een weiland in. Na verkrachting draaide hij Marianne op haar rug, wurgde haar en sneed haar keel door.

De rechtbank verklaard Jasper S. volledig toerekeningsvatbaar toen hij Marianne vermoorde en verkrachtte. Moord is volgens de rechtbank een zwaarder delict dan doodslag. Bij moord heeft de dader tijd om na denken en voorbedachten raden. Bij doodslag is er geen sprake van voorbedachten raden.

Sleutelwoorden:
jasper s, verkrachting, vermoord, wurgen, keel doorsnijden, toerekeningsvatbaar

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)