- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Burenruzie eindigt in mishandeling

24-04-2013

Tilburg - De politie arresteerde maandagavond 22 april 2013 een 47-jarige inwoner van Tilburg op verdenking van zware mishandeling. Dat gebeurde bij een burenruzie in de wijk Oud-Zuid. Kennelijk was er al langer sprake van spanningen.

De agenten zagen in de bewuste straat de 47-jarige man lopen, met in zijn hand een grote stok en een hamer. Hij werd gearresteerd vanwege mishandeling van een 43-jarige man uit Baarle-Nassau. De mishandelde man was op visite bij een buurtbewoner en had een hoofdwond opgelopen. Hij deed aangifte.

De arrestant vertelde bij het verhoor dat hij uit zelfverdediging had gehandeld. Dat gebeurde nadat hij was aangevallen en bedreigd door de 43-jarige man uit Baarle-Nassau. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal is de 47-jarige man uit Tilburg dinsdagmiddag weer op vrije voeten gesteld. De politie onderzoek de zaak verder.

(bron:poltie.nl)

Sleutelwoorden:
burenruzie, mishandeling, hamer, hoofdwond, verhoor

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)