- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw doodgestoken in eigen woning te Reek

29-04-2013

Zondagavond is een 42-jarige vrouw uit Reek door een onbekende oorzaak doodgestoken in haar woning. Haar 12-jarige zoon werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De 12-jarige jongen ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Haar partner werd meteen aangehouden als verdachte van de steekpartij waardoor zijn 10-jarige dochter is opgevangen door Jeugdzorg en ondergebracht bij vrienden.

Een georganiseerde koninginnenachtfeest in Reek is in overleg tussen de gemeente en organisatie afgelast na de dramatische steekpartij. ''In de gemeenschap van Reek komt deze verdrietige gebeurtenis hard aan” aldus burgemeester Marnix Bakermans van Landerd.

Sleutelwoorden:
doodgestoken, zwaargewond, burgemeester, steekpartij, jeugdzorg

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)