- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

jongetje mishandeld in Vlijmen

01-05-2013

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die dinsdagmiddag heeft plaatsgevonden in Vlijmen. Rond 15.30 uur was een 9-jarige jongen uit Haarsteeg met vrienden aan het spelen op een springkussen op het Plein toen hij werd benaderd door een onbekende man.

Zonder duidelijke reden zou de jongen door hem in het gezicht zijn gespuugd, enkele malen op zijn hoofd zijn geslagen en bij de keel zijn gegrepen. Met hulp van een vriendje wist de jongen te ontkomen. Hij rende hard weg en werd nog kort te voet door de man achtervolgd, waarna de verdachte ervandoor ging in een witte personenauto.

Het slachtoffer is erg geschrokken van het voorval en liep als gevolg van de mishandeling een pijnlijk hoofd op.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, jongetje, springkussen, hoogd, gespuugd, keel grijpen

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)