- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vorig jaar 270.000 voetgangers wereldwijd omgekomen door een verkeersongeval

02-05-2013

Uit de cijfers van Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) blijkt dat er vorig jaar 270.000 voetgangers omgekomen zijn door een verkeersongeval. Een op de vijf verkeersdoden was een voetganger.

Het totaal aantal slachtoffers die om het leven zijn gekomen door een verkeersongeval bedroeg 1,24 miljoen mensen.

In Afrika zijn de omgekomen voetgangers het grootst namelijk 38 procent In Zuidoost-Azi√ę is dat aantal het laagst met 12 procent.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, omgekomen, voetgangers, Wereldgezondheidsorganisatie, slachtoffers

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16075 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)