- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Mishandeling tijdens feestje in 's-Gravendeel

03-05-2013

Zaterdagavond 27 april heeft er een mishandeling plaats gevonden in de Noord Voorstraat. Bij de mishandeling waren meerdere jongeren betrokken. Uit politie verklaringen blijkt dat omstanders het voorval mogelijk op foto of film hebben vastgelegd.

Bij een feest kreeg een groepje jongeren ruzie met elkaar en werden een 16-jarige jongen en een 17-jarig meisje belaagd door tien andere jongeren van rond de 17 tot 20 jaar oud. De jongen en het meisje liepen lichte verwondingen op. Omstanders kwamen tussen beide, waarna de daders weg vluchtten.

Sleutelwoorden:
mishandeling, verwondingen, verklaringen, ruzie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)