- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gezonde man is prostaat kwijt door fout Ziekenhuis

06-05-2013

Een patiënt van het Leids Ziekenhuis is door een fout van het ziekenhuis zijn prostaat kwijt. Het ziekenhuis ging door het verwisselen van gegevens over tot verwijdering van het prostaat.

De 64-jarige gezonde patiënt meldde zich in september bij het ziekenhuis wegens plasklachten. In december werd de prostaat verwijderd omdat er bij onderzoek een tumor werd geconstateerd.

Een aantal weken later bleek dat de uitslagen van zijn onderzoek waren verwisseld met een naamgenoot. Waarschijnlijk is het fout gegaan bij het bestickeren van het weefselpotje. De 64-jarige slachtoffer is nu door de blunder incontinent en impotent. Hij heeft een schadeclaim ingediend bij het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
medische fout, prostaat, weefselpotje, verwisselen gegevens, incontinent, impotent

Medische fouten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)