- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vluchtende geweldpleger rijdt vrouw en twee kinderen aan

07-05-2013

Een automobilist (27) veroorzaakte maandagochtend 6 mei 2013 een ernstig verkeersongeval in Etten-Leur. De man reed een vrouw en twee meisjes (6 en 7) aan toen hij op vlucht ging voor de politie. Beide kinderen raakten gewond en werden naar ziekenhuizen vervoerd. Geweld

Het ongeluk gebeurde rond 10.50 uur op de Liesbosweg. De veroorzaker was kort tevoren betrokken bij een geweldsdelict op de kruising van de Liesbosweg met het Schoonhout. Een surveillerende motoragent zag dat nabij de kruising te mannen met elkaar op de vuist waren geraakt. Hij stopte en kon de vechtersbazen scheiden. De motoragenten kon één van hen arresteren. De 27-jarige Oosterhouter sprong in een blauwe VW Golf en ging op de vlucht.

Circa twee honderd meter verderop raakte de vluchtauto van de weg en belandde via de berm op een oversteekplaats voor fietsers en voetgangers. Deze oversteekplaats verbindt de Liesbosweg met de Antwerpenlei / Brabantlaan. Op de oversteekplaats schepte de auto een vrouw en twee kinderen. De 36-jarige vrouw bleef bij de aanrijding lichamelijk ongedeerd. Zij is de moeder van het 7-jarige slachtoffertje. De twee meisjes (beiden afkomstig uit Etten-Leur) raakten gewond. Het 6-jarige meisje liep verwondingen op aan haar voet/been en ging per ambulance naar een ziekenhuis in Breda. Het 7-jarige meisje was er ernstiger aan toe. Zij had een flinke hoofdwond en werd ter plaatse behandeld door het traumateam van de Lifeliner. Dit slachtoffertje ging vervolgens per ambulance en onder begeleiding van haar moeder naar een kinderziekenhuis in Rotterdam, waar een schedelbasisfractuur werd vastgesteld.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, schedelbasisfractuur, lichamelijk ongedeerd, verwondingen, hoofdwond

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)