- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode bij bedrijfsongeval in Bergen op Zoom

03-06-2010

BERGEN OP ZOOM - Bij een bedrijfsongeval aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom is donderdagmiddag een 47-jarige man uit Halsteren om het leven gekomen.

De werknemer kwam vast te zitten in een machine waarmee metaal wordt bewerkt. Ambulancemedewerkers hebben nog tevergeefs geprobeerd de man te redden.

De arbeidsinspectie is een onderzoek naar het ongeluk begonnen.

(bron: www.omroepbrabant.nl)

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval bergen op zoom, bedrijfsongevallen, onderzoek arbeidsinspectie, om het leven gekomen

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)