- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Snelweg A2 bij Maastricht omhoog gekomen

14-05-2013

De A2 in Maastricht is door een mislukte boring ondergronds een stuk omhoog gekomen. Hierdoor is één rijstrook afgesloten.

Het verkeer wordt over de andere baan geleid, dit omdat de aangetaste rijbaan onbegaanbaar is geworden. Doordat er een boring voor een mantelbuis, die bedoeld was voor leidingen en kabels, is mislukt. Hierdoor kwam het asfalt een flink stuk omhoog. De rijstrook blijft de hele dinsdag afgesloten en er zal geprobeerd worden deze in de nacht van dinsdag op woensdag te repareren.

Sleutelwoorden:
asfalt, a2, maastricht, reparatie, verkeer

Schade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)