- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Mishandeling in Axel

21-05-2013

In de Zeestraat werd maandag, rond 20.30 uur een 18-jarige inwoner van Axel mishandeld. Ook twee 16-jarige plaatsgenoten kregen enkele klappen.

De mishandeling was het gevolg van een conflict met een onbekende man tijdens een ritje in de botsauto's op de kermis.

De onbekende man begon te telefoneren en toen de 18-jarige later in de Boterstraat liep, kwam er een auto op hem af, waaruit een andere onbekende man uitstapte en hem achterna kwam. De 18-jarige liep weg maar hij gleed uit op het trottoir en bezeerde daarbij zijn knie en handen. Toen hij daar lag kreeg hij van de onbekende man een trap tegen zijn hoofd.

De 18-jarige werd door omstanders naar de huisartsenpost gebracht. Daar werd geconstateerd dat hij een hersenschudding had opgelopen. Twee 16-jarige bekenden van de 18-jarige schoten te hulp, maar werden daarbij zelf ook enkele keren geslagen. Zij liepen geen van beiden letsel op.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, kesmis, hersenschudding, geslagen, trap, hoofd, letsel

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)