- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Letsel bij aanrijding op N279

22-05-2013<p><b>Dinsdagavond is er bij een ernstige aanrijding op de N279 ter hoogte van Veghel een 31-jarige man uit Gemert gewond geraakt.</b></p> <p>De man reed in zijn personenauto uit de richting 's-Hertogenbosch. Door een nog onbekende oorzaak kwam hij met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht en botste op een hem tegemoet komende vrachtwagen. De 31-jarige man raakte hierdoor bekneld in zijn auto en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij is door de traumahelikopter met verschillende botbreuken naar het ziekenhuis gebracht.</p>

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, botbreuken, bekneld, personenauto, botsing

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)