- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man overleden na bedrijfsongeval

31-05-2013

Emmen - Bij een bedrijfsongeval in een fabriek aan de Columbusstraat in Emmen is in de nacht de nacht van donderdag op vrijdag een 52-jarige inwoner van Klazienaveen om het leven gekomen.

Door nog onbekende oorzaak kwam de man klem te zitten in een machine. Zijn collega’s waarschuwden de hulpdiensten. Het slachtoffer overleed op de plaats van het ongeval. De Arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in naar de oorzaak van het bedrijfsongeval.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, fabriek, klem zitten, hulpdiensten, slachtoffer

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)