- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Automobilist rijdt in op man

03-06-2013

Leiden - Een 22-jarige Hoofddorper raakte zondag 2 juni ernstig gewond toen hij vermoedelijk opzettelijk werd aangereden door een automobilist.

Omstreeks 14.00 uur kwam bij de politie de melding binnen van een aanrijding met letsel ter hoogte van de pinautomaat op het Bevrijdingsplein in Leiden. Ter plaatse troffen de agenten het slachtoffer, dat beklemd zat tussen een personenauto en de gevel. Zij ontfermden zich over de man, die met spoed naar een ziekenhuis werd vervoerd.

Omdat, onder andere op basis van getuigenverklaringen, het vermoeden rees dat de man opzettelijk was aangereden, hielden de agenten de 22-jarige Leidse bestuurder van de auto aan. Ook een 57-jarige Leidenaar en een Leidse vrouw (leeftijd onbekend) werden aangehouden. De technische ongevallendienst van de Politie en forensisch experts deden ter plaatse onderzoek naar de aanrijding. De gevel werd in afwachting van reparatie tijdelijk afgezet met hekken.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
gewond, verkeersongeval, ziekenhuis, ongevallendienst, ontfermden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)