- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee mannen zwaargewond bij val uit hoogwerker

11-06-2013

Vandaag zijn er twee mannen zwaargewond geraakt toen ze tijdens laswerkzaamheden bij een bedrijf aan de Haatlandhaven in Kampen uit een hoogwerker vielen. Een derde medewerker viel ook maar zijn verwondingen konden ter plaatse door ambulancepersoneel worden behandeld.

De twee slachtoffers waren op een hoogte van ongeveer vier meter met z’n vieren aan het werk. Door een nog onbekende oorzaak vielen ze. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar de oorzaak. De twee slachtoffers waarvan de identiteit nog niet bekend is, zijn in ambulances overgebracht naar een ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, hoogwerker, laswerkzaamheden, ziekenhuis

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)