- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man ernstig armletsel opgelopen bij bedrijfsongeval

12-06-2013

Vanochtend is een 53-jarige man uit Harreveld gewond geraakt bij een bedrijfsongeval.

Het ongeval gebeurde in een bedrijf aan de Aaltenseweg, De slachtoffer raakte bekneld in een machine en werd met ernstig armletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bemanning van een traumahelikopter en de brandweer verleenden hulp.

Slachtofferhulp verleende nazorg aan de betrokken collega’s van het slachtoffer. De Arbeidsinspectie doet een nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, armletsel, ambulance, gewond, enstig letsel

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)