- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Nijkerkse (75) ernstig gewond bij verkeersongeval

13-06-2013

Bij een verkeersongeval op de rotonde aan de Nobellaan in Nijkerk is woensdagmiddag 12 juni een 75-jarige vrouw uit Nijkerk ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is opgenomen in het UMC in Utrecht.

Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor twee toen het slachtoffer op haar elektrische fiets op de rotonde werd aangereden door een auto, bestuurd door een 77-jarige stadsgenoot. De auto was vanaf de Cornelis van Ramshorstlaan de rotonde opgereden en had daarbij de fietsster vermoedelijk over het hoofd gezien. Het slachtoffer is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De dienst verkeersongevallenanalyse doet nader onderzoek naar de toedracht. Volgens de politie was er geen drank in het spel.

(bron:poltie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, fietser, gewond, ziekenhuis

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)