- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Jongen mishandeld en beroofd in Breda

14-06-2013

Donderdagavond omstreeks 20:30 uur is een 16-jarige jongen uit Breda op het Brabantplein door twee jongens van zijn geld beroofd.

De 16-jarige slachtoffer reed op zijn fiets bij het Brabantplein. Twee jongens benaderden hem en vroeg een van hen om geld. Het slachtoffer kon wegrennen maar de jongens kwamen achter hem aan en sloegen het slachtoffer. Daardoor viel hij op de grond en moest hij zijn geld afgeven.

De tweetal ging daarna te voet er vandoor in de richting van de Buffelstraat.

Sleutelwoorden:
mishandeld, beroofd, breda, geslagen, slachtoffer

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)