- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrachtwagenchauffeur verongelukt op A15

17-06-2013

Een vrachtwagenchauffeur is vandaag (17 juni) omgekomen bij een verkeersongeval op de A15 onder Ochten. Omstreeks 08:30 uur was er een kop-staart botsing tussen twee vrachtwagens. Het dodelijke slachtoffer bestuurde de achterste vrachtwagen.

De vrachtwagens reden richting Rotterdam. De voorste vrachtwagen, een tankwagen met zoutzuur, heeft na de botsing korte tijd in geringe mate lading gelekt. Deze lekkage is door de brandweer gestopt. Hulpdiensten zijn op de plaats van aanrijding en kunnen veilig hun werk doen.

De A15 in de rijrichting Rotterdam (Tiel) is door dit ongeval naar verwachting tot halverwege de middag afgesloten voor al het verkeer. Rijkswaterstaat heeft omleidingroutes ingesteld en plaatst anti-kijkschermen. Het verkeer wat achter het ongeval stond wordt via een afrit en oprit om het ongeval heen geleid.

(bron:Politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, verongelukt, omgekomen, zoutzuur, slachtoffer

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)