- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden bij ongeval

18-06-2013

Dinsdagochtend is er bij een ongeval op de Folgerster Loane twee mensen gewond geraakt.

Een 25-jarige automobiliste verleende de 27-jarige automobiliste geen voorrang. De 27-jarige automobiliste kon een aanrijding niet meer voorkomen. De vrouw uit Drachten kwam met de schrik vrij. Haar 3-jarig dochtertje raakte gewond en werd met onbekende letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de 25-jarige automobiliste werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, ambulance, gewond, aanrijding, letsel

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)