- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man aangehouden na slaan partner van ex-vriendin

21-06-2013

Helmond - De politie heeft donderdagavond rond 23.15 uur in zijn woning een 36-jarige Helmonder aangehouden voor mishandeling. Hij wordt ervan verdacht even daarvoor in de woning van zijn ex-vriendin in Helmond-West haar nieuwe partner te hebben geslagen.

De man van 30 uit Geldrop was daar op bezoek op het moment dat de ex-vriend voor de deur stond. Hij zou de woning zijn binnengelopen en vervolgens op de man hebben ingeslagen. Het slachtoffer zou meerdere malen tegen zijn hoofd zijn geslagen en vervolgens naar de grond zijn getrokken waardoor hij met zijn neus op de grond terecht kwam. Het slachtoffer bleek een snee in zijn neus en oor te hebben en is ter plekke door ambulancepersoneel verzorgd. De verdachte kon even later in zijn woning worden aangehouden.

(bron:poltiie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, slaan, slachtoffer, snee in neus, exvriend

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)