- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser ernstig letsel opgelopen na botsing met auto

24-06-2013

Zondagmiddag heeft een 63-jarige man uit Sint Nicolaasga ernstig letsel opgelopen door een botsing met een auto.

De 63-jarige man fietste samen met zijn vrouw over de Nummer in de richting van Langweer. In een bocht kwam er een auto tegemoet rijden. Hij stuurde naar links waarna hij tegen de linkerzijde van de auto botste en ten val kwam. De man is met ernstig letsel naar het UMCG te Groningen gebracht. De 44-jarige automobilist kwam met de schrik vrij.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, ten val, schik, ziekenhuis

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)