- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vier gewonden bij aanrijding

25-06-2013

Hattem - Bij een aanrijding op de Hessenweg in Hattem zijn dinsdag 25 juni vier personen gewond geraakt. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor de hulpverlening.

De aanrijding vond omstreeks 12.30 uur plaats toen een 62-jarige automobiliste uit Amsterdam de snelweg A 50 verliet en een auto op de Hessenweg over het hoofd zag. Deze auto kwam uit de richting Hattem. In de auto zaten naast de 36-jarige bestuurder uit Wapenveld en zijn 12-jarige dochter ook nog een 12-jarig meisje uit Wezep en een 13-jarig meisje uit Hattem.

Door de aanrijding sloeg de auto van de Amsterdamse over de kop en passanten verleenden direct eerste hulp. De gewaarschuwde brandweer moest haar uit de auto bevrijden. Zij had in ieder geval rug- en nekklachten.

Het meisje uit Hattem had geen letsel opgelopen en ambulancepersoneel verleende eerste hulp aan de andere slachtoffers. Alle slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Het letsel varieerde van een behoorlijke hoofdwond tot letsel aan de pols.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
aanrijding, polsletsel, hoofdwond, eerste hulp, rugklachten, nekklachten

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)