- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodental Loveparade opgelopen tot 20

26-07-2010

DÜSSELDORF - Het dodental als gevolg van de paniek tijdens de Loveparade in Duisburg zaterdag is opgelopen tot twintig.

Dit heeft de premier van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, Hannelore Kraft, maandagavond gezegd tegen de Duitse publieke omroep ARD.

Een zwaargewonde is in een ziekenhuis overleden. Volgens de politie van Duisburg is het twintigste slachtoffer een 21-jarige Duitse vrouw.

(bron: www.nu.nl)

Sleutelwoorden:
doden loveparade, loveparade 2010, loveparade duitsland, loveparade festival, ongeluk loveparade, love parade, dramatisch

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)