- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Wielerrenner gewond na aanrijding

01-07-2013

Maandagochtend is een 42-jarige wielrenner uit Leeuwarden is gewond geraakt na een aanrijding met een graafmachine.

De wielrenner reed op de Koaibosk tegen de graafmachine. De bestuurder zag de wielrenner op het allerlaatste moment en kon hem niet meer ontwijken. Het slachtoffer kwam ten val en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat hij een zware hersenschudding te hebben. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft onderzoek verricht naar de toedracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, hersenschudding, verkeersongevalsanalyse, slachtoffer

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)