- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam roept patiënten terug wegens virusricico

02-07-2013

Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam roept patiënten wegens virus terug die de afgelopen maanden een endoscopie ondergingen in het ziekenhuis. Het gaat om ruim 1800 patiënten.

Wegens het niet voldoen aan de veiligheidsvoorschriften van het waterspoelsysteem dat bij het maag- of darmonderzoek wordt gebruikt, kan het zijn dat er virussen worden overgedragen tussen patiënten.

Patiënten die een onderzoek hebben gehad tussen oktober 2012 en juni dit jaar krijgen een oproep voor een onderzocht op geelzucht.

Sleutelwoorden:
maasstad ziekenhuis, rotterdam, virus, veiligheidsvoorschriften, patienten, hepatitis, geelzucht

Medische fouten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)