- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Meisje (17) na steekpartij overleden

03-07-2013

Een 17-jarig meisje uit Roden is dinsdagmiddag na een steekpartij in haar ouderlijke woning overleden. De vermoedelijke dader, een 19-jarige inwoner van de gemeente Noordenveld, werd door de politie later bij de voetbalvelden in Roden aangehouden.

De steekpartij deed zich omstreeks kwart voor vier voor in de woning aan de Ceintuurbaan. Toen de politie arriveerde was de dader er hardlopend vandoor gegaan. De politie zette direct een zoekactie op touw waarbij ook speurhonden werden ingezet. Het meisje werd zeer ernstig gewond naar het Universitair Medisch Centrum Groningen vervoerd, waar ze enige tijd later overleed.De verdachte werd dankzij getuigen bij het sportpark gevonden. Daar werd hij gearresteerd. Bij de velden werd ook een mes aangetroffen.

De politie vermoedt dat problemen in de relatiesfeer aan de steekpartij ten grondslag liggen.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
steekpartij, overleden, mishandeling, ernstig gewond

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)