- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersruzie eindigt in mishandeling in Den Haag

08-07-2013

Maandagochtend omstreeks 09:00 uur eindigde een verkeersruzie in een mishandeling.

Een 52-jarige man uit Den Haag ging maandag naar het politiebureau om aangifte te doen van mishandeling. De man reed op de Brasserskade toen een auto voor hem (52-jarige Hagenaar) plotseling rechtsaf sloeg. Hierop gebaarde de man naar de bestuurder dat hij zijn richting aan moest geven. De Hagenaar stapte uit om aan te geven bij de bestuurder dat zijn rem en richtingaanwijzer defect was. De bestuurder was niet van de opmerkingen gediend en duwde de man direct op de grond waarna hij geschopt en geslagen werd.

Sleutelwoorden:
verkeersruzie, mishandeling, geslagen, geschopt, defect

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)