- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Slachtoffer steekpartij opgepakt na mishandeling ambulancepersoneel

09-07-2013

Een 36-jarige vrouw uit Hilversum is dinsdagochtend gewond geraakt bij een steekpartij. Daarna is ze aangehouden op verdenking van mishandeling van ambulancepersoneel.

Het steekincident, waarbij de vrouw gewond raakte, vond kort na 8.00 uur plaats in een hotel aan de Rijksweg in Nuland. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Omdat ze het ambulancepersoneel dat haar had verzorgd onder meer geschopt en aan de haren getrokken had, is de vrouw later aangehouden op verdenking van mishandeling. De vrouw zit vast voor verder onderzoek. De politie onderzoekt wat zich heeft afgespeeld.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
gewond, mishandeling van ambulancepersoneel, onderzoek, steekincident

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16075 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)