- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Alle slachtoffers Loveparade doodgedrukt

27-07-2010

DUISBURG - Alle twintig personen die om het leven kwamen tijdens de Loveparade zaterdag in het West-Duitse Duisburg, zijn doodgedrukt.

Dat blijkt uit de autopsie van de stoffelijke overschotten, meldde de premier van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, Hannelore Kraft, dinsdag.

Aanvankelijk was gemeld dat een deel van de slachtoffers van trappen zou zijn gevallen, waardoor paniek zou zijn ontstaan in de massa die door een tunnel naar het festivalterrein wilde.

Maar uit de lijkschouwing blijkt dat alle slachtoffers door kneuzingen van hun borstkas stierven. Niemand kwam door een val om het leven.

De lichamen zijn in de loop van dinsdag vrijgegeven. Onder de slachtoffers is een 22-jarige Nederlander.

(bron: www.nu.nl)

Sleutelwoorden:
nu.nl, loveparade doodgedrukt, loveparade 2010, duitsland loveparade, kneuzingen, gewonden, letselschade, loveparade burgermeester

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)