- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw zwaargewond bij ongeval in Apeldoorn

10-07-2013

Vandaag heeft er bij de oprit naar de A1 verkeersongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietsster. De v 76-jarige fietsster, raakte zwaargewond. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval had plaatsgevonden op de kruising van de oprit van de A1 en het fietspad van de Europaweg. De verkeerssituatie daar geeft in principe aan, dat fietsers voorrang dienen te verlenen aan het overige verkeer. De vrouw liep ernstig heupletsel op. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Er hebben zich al enkele getuigen gemeld.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, heupletsel, getuigen, verkeersongevalsanalyse, slachtoffer

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)