- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw doodgestoken door ex-collega in Rotterdam

11-07-2013

Woensdag omstreeks 13:30 uur is een 47-jarige vrouw doodgestoken in een tapijtwinkel in Rotterdam door een oud collega. Omdat hij zijn baan is kwijtgeraakt door het beschuldiging van het slachtoffer van seksuele intimidatie.

De slachtoffer zou tijdens de reorganisatie een aanklacht gediend hebben om haar baan te houden. Hierdoor heeft de 43-jarige collega die al 24 jaar bij het bedrijf werkte zijn baan verloren.

Tijdens de steekpartij waren er geen klanten in de tapijtenwinkel. De dader was had na de steekpartij de winkel te voet verlaten. Hij is later aangehouden buiten het winkelcentrum Alexandrium

Volgens bekenden werd de slachtoffer ruim een jaar door de dader gestalkt.

Sleutelwoorden:
doodgestoken, seksuele intimidatie, stalken, reorganisatie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)