- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ex uit zijn dak met kettingzaag in Breda

15-07-2013

Maandag rond 01:00 uur vond er onenigheid tussen twee exen. De ruzie leidde toe dat een 46-jarige man uit Breda met een kettingzaag een overkapping in de tuin van een woning te lijf ging. De 42-jarige bewoonster belde de politie en deed aangifte van vernieling.

De politie stelde een onderzoek in en hield later die nacht de 46-jarige man aan. De man heeft inmiddels bekend het feit te hebben gepleegd. Verschil van mening over het eigendomsrecht op de overkapping zou aanleiding zijn geweest voor zijn daad.

Sleutelwoorden:
Kettingzaag, vernieling, overkapping, ruzie, onenigheid

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)