- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Aanrijding dodelijke afloop

19-07-2013

Op 18 juli heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Bruggertstraat met de Usselerrondweg tussen een fietser en een auto. De fietser is diezelfde middag in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Rond 11.00 uur fietst een 73-jarige Enschedese over de Bruggertstraat in de richting van de Usselerrondweg. Op de Usselerrondweg rijdt een 45-jarige Enschedese in haar auto in de richting van de Haaksbergsestraat. Om nog onduidelijke reden komen zij op de kruising met elkaar in aanrijding. Bij de aanrijding komt de 73-jarige dusdanig ten val dat zij met onbekend letsel is overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is zij aan haar verwondingen overleden.

(bron:poltiie.nl)

Sleutelwoorden:
aanrijding, verwondingen, ziekenhuis, letsel, overleden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)