- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeer Zeeland muurvast na serie ongevallen

23-07-2010

(Novum) - Het verkeer in Zeeland heeft vrijdag flink te kampen gehad met de gevolgen van verschillende ongevallen. Automobilisten kwamen in kilometerslange files terecht, nadat de N61 van Breskens naar Terneuzen en korte tijd later ook de Westerscheldetunnel werden afgesloten vanwege de ongelukken. De N61 en de Westerscheldetunnel zijn de twee belangrijke verkeersaders in het gebied.

Op de N61 botsten rond 10.15 uur ter hoogte van Hoek vijftien auto's op elkaar, meldt een politiewoordvoerder. Vier mensen raakten hierbij gewond, van wie een ernstig. De gewonden zijn naar een ziekenhuis gebracht. De N61 was vanwege het ongeval tot ongeveer 15.00 uur afgesloten in beide richtingen.

Kort na het ongeluk bij Hoek vond een ongeval plaats in de Westerscheldetunnel, die vervolgens ook in beide richtingen dicht ging. Niet veel later kwamen in Oostburg, op ongeveer twintig kilometer afstand van het tweede ongeval, strobalen op een rotonde terecht, waardoor verkeer ook daar niet meer langs kon.

De Westerscheldetunnel werd rond 13.30 uur weer vrijgegeven. Rond 16.00 uur is alles weer opgelost en staan er geen files meer, vertelt de woordvoerder. Hoelang mensen precies in de file hebben gestaan, weet de politiewoordvoerder niet.

(bron: www.trouw.nl)

Sleutelwoorden:
trouw.nl, verkeersongelukken, ongeval zeeland, ongeval n61, verkeer zeeland, ernstig ongeval, westerscheldetunnel ongeval

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)