- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Rechter veroordeeld moeder tot drie jaar cel wegens doodsteken van 16-jarige dochter

23-07-2013

De 43-jarige moeder is vandaag veroordeeld tot 3 jaar cel omdat ze in januari haar 16-jarige dochter heeft doodgestoken.

De 43-jarige moeder (Chahira ben M.) is vandaag door de rechtbank in Utrecht veroordeeld tot 3 jaar cel. Ze heeft drie jaar gekregen omdat de familie geen boosheid koestert. 'Zo laag mogelijke straf' zei de dochter. ''Onze Mirjam krijgen we helaas niet terug, maar neemt u onze moeder en vrouw ook niet lang meer van ons af.''

Moeder kreeg ruzie met haar dochter toen ze was geschrokken van de inhoud van haar berichten. De steekpartij ging gepaard met een worsteling.

Sleutelwoorden:
doodsteken, dochter, ruzie, berichten, worsteling

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)