- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Blind aan één oog door steekincident in Apeldoorn

24-07-2013

Zaterdag omstreeks 04:25 kregen agenten uur een melding dat er in de Hoofdstraat in Apeldoorn een vechtpartij gaande was. Toen zij bij de opgegeven locatie aankwamen, zagen zij diverse jongeren alle kanten opschieten. Een eind verderop, stonden ook enkele jongeren. In beide groepen werden twee jongeren aangewezen die mogelijk bij het incident betrokken waren. Zij zijn aangehouden en hebben een verklaring afgelegd.

Verder stond er een jongeman die aan zijn oog gewond was. Hij kon op dat moment geen verklaring geven over het gebeurde en is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Hier bleek, dat hij met glas in zijn oog was gestoken. Op maandag 22 juli heeft hij aangifte kunnen doen en toen werd ook duidelijk, dat hij blijvend blind is aan één oog.

De politie startte een onderzoek om duidelijk te krijgen in welke groep de verdachte van het steekincident zich bevond. Er zijn al diverse getuigen gehoord. Het slachtoffer heeft een signalement opgegeven van degene die hem heeft gestoken.

(politie.nl)

Sleutelwoorden:
vechtpartij, blind, onderziek, verklaring, getuigen, steekincident

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)