- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ruzie eindigde met vernieling en mishandeling in Baarn

25-07-2013

Op woensdag 24 juli rond 22:50 vond er een conflict tussen twee bekenden plaats. Dit gebeurde op de Oude Amsterdamsestraatweg in Baarn. Het gesprek eindigde in een bedreiging, mishandeling en vernieling van een auto.

Een 19-jarige inwoner stond met een aantal vrienden op de carpoolplaats. Een andere groep kwam ook naar de carpoolplaats om daar te "chillen". In deze groep was een 18-jarige man aanwezig waarmee het slachtoffer een conflict had. Een gesprek tussen hen werd direct een onenigheid waarbij de verdachte achter het slachtoffer aanrende. Hij sloeg de 19-jarige inwoner in het gezicht, bedreigde hem en vernielde de auto van de man. Dit deed hij onder andere door een brandbare vloeistof over de auto te gieten en in brand te steken. Vervolgens ging de verdachte ervandoor.

Sleutelwoorden:
ruzie, bedreigen, vernielen, brandbaar vloeistof, gezicht slaan

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)