- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrachtwagen gekanteld op de snelweg A50

29-07-2013

Vanmiddag is er op de snelweg A50 een vrachtwagen met graan gekanteld. De A50 is hierdoor afgesloten in beide richtingen

Het ongeluk gebeurde bij het industrieterrein. De vrachtwagen is op de midden vangrail beland en de lading ligt deels op de rijbaan.

De weg kan kan volgens ANWB tot 20.00 afgesloten blijven in verband met herstelwerkzaamheden. De files vallen wegens de vakantieperiode mee.

Sleutelwoorden:
Verkeersongeval, vrachtwagen, gekanteld, a50, anwb

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)